ЗА НАС

Бижута амодория с танзанит и диаманти

Добре дошли в света на AMODORIA!

Моето пътешествие в света на скъпоценните камъни започна още в детството ми. Родена съм в семейство, което се занимава повече от 25 години с добив на изключително редкия скъпоценен камък танзанит в полите на Килиманджаро. Затова познавам всяка стъпка по пътя на красивите кристали от земните недра до осветените витрини. Знам, че често това не е просто красив камък, а символ на любов, чиста радост, спомен за цял живот. Знам също така колко много труд, отговорност и талант трябва да бъдат вложени в изработката на всяко едно бижу. Затова в AMODORIA правим всичко със сърце.

Личните ни убеждения и професионална етика, както и ценностите на Amodoria, ни задължават да предлагаме на клиентите скъпоценни камъни с гаранция за качество, ясен произход и етичен добив. И това не е просто сертификат, а доверие – основата на нашите дългогодишни партньорства, които се превръщат в приятелства.
Amodoria разполага с мрежа за търговия на едро и бутици за бижутерия в цял свят – Африка, Америка, Азия, Европа. Горди сме, че първият ни официален магазин в Европа отвори врати именно в България. А днес Вие държите в ръце първия ни официален каталог на български език. Вярваме, че това е началото на едно вълнуващо пътешествие и красиво приятелство.

Рабия Мула
Член на международната асоциация на индустрията за скъпоценни камъни – ICA и неин официален посланик за Южна Африка

В Амодориа ще намерите изящни и редки бижута с Танзанит и други скъпоценни камъни. В случай, че желаете нещо наистина неповторимо – за нас ще бъде удоволствие да изработим специалното бижу с камък, който сте избрали.

Повече от 25 години експерт в обработването на скъпоценни камъни, AMODORIA e с корени от Танзания, Източна Африка, но основана в Лондон. Историята на едно уникално наследство, съчетание от опит, изобретателност и страст, е това което компанията пази и съхранява. Представлявайки традицията в нейната динамика, нашата мисия е да създаваме красиви вечни бижута, с истинска и дълговременна стойност. Ден след ден ние се стремим да постигнем удовлетворение на клиентите ни, защото нашата цел в Амодория днес, повече от всякога, е да дадем на клиентите ни най-добрите и качествени изработки. Амодория е отдадена на създаването на безупречни продукти. Нашият стремеж е да създадем бижута, които олицетворяват любовта към живота, изкуството, различното и иновациите.

Танзанитът е отличителният знак на AMODORIA. 1000 пъти по-рядък от диамантите, той се добива само в малък ареал в полите на Килиманджаро.

Дизайнерите на бижута го ценят заради изключителния му син цвят. Наричан е “камък на новото начало” и е предпочитан подарък при раждане на дете и изработка на годежни пръстени. Танзанитът е и перспективна инвестиция. AMODORIA разполага с мрежа за търговия със скъпоценни камъни и бутици за бижутерия в цял свят. С директен достъп до находища в Африка, предлагаме камъни с гаранция за качество, ясен произход и етичен добив. Класическият избор от “голямата четворка” – диамант, рубин, сапфир и смарагд се допълва от изключително редки скъпоценни камъни и дизайн на уникални бижута – годежни пръстени и халки, обеци, огърлици, гривни и сетове.