Добре дошли в света на AMODORIA!

Моето пътешествие в света на скъпоценните камъни започна още в детството ми. Родена съм в семейство, което се занимава повече от 25 години с добив на изключително редкия скъпоценен камък танзанит в полите на Килиманджаро. Затова познавам всяка стъпка по пътя на красивите кристали от земните недра до осветените витрини. Знам, че често това не е просто красив камък, а символ на любов, чиста радост, спомен за цял живот. Знам също така колко много труд, отговорност и талант трябва да бъдат вложени в изработката на всяко едно бижу. Затова в AMODORIA правим всичко със сърце.

Личните ни убеждения и професионална етика, както и ценностите на Amodoria, ни задължават да предлагаме на клиентите скъпоценни камъни с гаранция за качество, ясен произход и етичен добив. И това не е просто сертификат, а доверие - основата на нашите дългогодишни партньорства, които се превръщат в приятелства.

Amodoria разполага с мрежа за търговия на едро и бутици за бижутерия в цял свят – Африка, Америка, Азия, Европа. Горди сме, че първият ни официален магазин в Европа отвори врати именно в България. А днес Вие държите в ръце първия ни официален каталог на български език. Вярваме, че това е началото на едно вълнуващо пътешествие и красиво приятелство.

Рабия Мула

Член на международната асоциация на индустрията за скъпоценни камъни – ICA и

неин официален посланик за Южна Африка

Медиите за нас:

6008d0a5c6b4cf013ca353f2fcbe10d1.jpg

Магазин

f702598dbd6529f1756d6dfa5d0f461b.jpg

Откриване

46af5a857cb0334ff85e5e78587fdee7.jpg

Приятели