Танзанит – рядък и необикновен

Неповторими кралско сини нюанси, кадифени отблясъци и изключителна рядкост. Танзанит е перла в короната на нашата изключително фина селекция от бижута и камъни.

Познат едва от 50 години, Танзанит се добива в само в едно находище и е сред най-редките камъни в света. Наречен е Танзанит и популяризиран от един от най-влиятелните нюйоркски бижутер Henry B. Platt – Tiffany & Co, през 70 години на миналия век. Танзанит е забележителен заради специфичния син цвят, чистотата и особения начин по който структурата на кристала пречупва светлината.

Танзанит като инвестиция

Танзанит е необикновен скъпоценен камък, който се добива на едно единствено мяство в света – в Танзания, в подножието на Килиманжаро, в зона с дължина едва 4-5 км. Камъкът е изключително рядък и се очаква, че до 15-20 години находището ще бъде изчерпано. Ето защо Танзанитът е и отлична инвестиция и в дългосрочен план цената му ще расте.

Амодориа Ви предлага примиум колекции бижута с Танзанит и други скъпоценни камъни от най-високо качество с етичен произход и сертификат. Посетете ни, ако обмисляте подобна инвестиция. Ние ще Ви помогнем да изберете ценно бижу или камък, чиято стойност няма да се загуби с времето.

Tanzanit.jpg

Изящни бижута от Амодория

В Амодориа ще намерите изящни и редки бижута с Танзанит и други скъпоценни камъни. В случай, че желаете нещо наистина неповторимо - за нас ще бъде удоволствие да изработим специалното бижу с камък, който сте избрали.
Повече от 25 години експерт в обработването на скъпоценни камъни, AMODORIA  e с корени от Танзания, Източна Африка, но основана в Лондон. Историята на едно уникално наследство, съчетание от опит, изобретателност и страст, е това което компанията пази и съхранява. Представлявайки традицията в нейната динамика, нашата мисия е да създаваме красиви вечни бижута, с истинска и дълговременна стойност. Ден след ден ние се стремим да постигнем удовлетворение на клиентите ни, защото нашата цел в Амодория днес, повече от всякога, е да дадем на клиентите ни най-добрите и качествени изработки. Амодория е отдадена на създаването на безупречни продукти. Нашият стремеж е да създадем бижута, които олицетворяват любовта към живота, изкуството, различното и иновациите.

Професионална консултация
Ще се радваме да Ви бъдем полезни, като Ви консултираме и помогнем да изберете най-подходящото за Вас бижу!
Най-добрите цени на пазара
Ние работим без посредници и предлагаме най-добрите цени на нашите бижута и скъпоценни камъни!
Безплатна доставка
Ще доставим желания от Вас продукт безлатно до всяка точка на България!
Опаковане за подарък
Можем опаковаме всеки продукт по Ваше желание и да го изпратим като подарък на посочено от Вас лице!

Магазин Амодория
България мол, ниво +2

+359 887 908 807

България мол,
бул. България 69,
София

contact@amodoria.bg
sales@amodoria.bg

Медиите за нас:

6008d0a5c6b4cf013ca353f2fcbe10d1.jpg

Магазин

f702598dbd6529f1756d6dfa5d0f461b.jpg

Откриване

46af5a857cb0334ff85e5e78587fdee7.jpg

Приятели