Изящни бижута от Амодория

В Амодориа ще намерите изящни и редки бижута с Танзанит и други скъпоценни камъни. В случай, че желаете нещо наистина неповторимо - за нас ще бъде удоволствие да изработим специалното бижу с камък, който сте избрали.
Повече от 25 години експерт в обработването на скъпоценни камъни, AMODORIA  e с корени от Танзания, Източна Африка, но основана в Лондон. Историята на едно уникално наследство, съчетание от опит, изобретателност и страст, е това което компанията пази и съхранява. Представлявайки традицията в нейната динамика, нашата мисия е да създаваме красиви вечни бижута, с истинска и дълговременна стойност. Ден след ден ние се стремим да постигнем удовлетворение на клиентите ни, защото нашата цел в Амодория днес, повече от всякога, е да дадем на клиентите ни най-добрите и качествени изработки. Амодория е отдадена на създаването на безупречни продукти. Нашият стремеж е да създадем бижута, които олицетворяват любовта към живота, изкуството, различното и иновациите.

Танзанит

Танзанитът е отличителният знак на AMODORIA. 1000 пъти по-рядък от диамантите, той се добива само в малък ареал в полите на Килиманджаро. Дизайнерите на бижута го ценят заради изключителния му син цвят. Наричан е “камък на новото начало” и е предпочитан подарък при раждане на дете и изработка на годежни пръстени. Танзанитът е и перспективна инвестиция.


AMODORIA разполага с мрежа за търговия със скъпоценни камъни и бутици за бижутерия в цял свят. С директен достъп до находища в Африка, предлагаме камъни с гаранция за качество, ясен произход и етичен добив. Класическият избор от “голямата четворка” - диамант, рубин, сапфир и смарагд се допълва от изключително редки скъпоценни камъни и дизайн на уникални бижута – годежни пръстени и халки, обеци, огърлици, гривни и сетове. 

Медиите за нас:

6008d0a5c6b4cf013ca353f2fcbe10d1.jpg

Магазин

f702598dbd6529f1756d6dfa5d0f461b.jpg

Откриване

46af5a857cb0334ff85e5e78587fdee7.jpg

Приятели