Общи условия

Правила и Условия на ползване

 

ВНИМАНИЕ! Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с условия му.
Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.
Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които AMODORIA предоставя услуги на потребителите си посредством интернет магазина www.amodoria.bg.
Тези условия обвързват всички потребители със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра на www.amodoria.bg или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него, потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите общи условия.
Идентифициране на потребителя с цел възпроизвеждане на изявлението му за приемане на общите условия се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра www.amodoria.bg на IP адрес на потребител, както и всяка друга информация.

Правила за използване на сайта
АМОДОРИЯ ООД (наричан по-долу “Доставчик”), като създател и собственик на този интернет сайт www.amodoria.bg Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу “Сайт”) само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за авторското право,сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Права и отговорности на страните
Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции вкл. търговски и целеви. www.amodoria.bg не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този Сайт. www.amodoria.bg има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели , като www.amodoria.bg не поема отговорност да ги актуализира. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти , услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Ограничение на отговорността
www.amodoria.bg, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелсва за каквито и да е щети вкл. , но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо www.amodoria.bg за възможност да възникнат такива вреди. В случай , че в следствие на използването на този Сайт, или материали от него от Ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка оборудване или информация Вие поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

Артикули
Всички артикули, закупени от електронния магазин www.amodoria.bg са придружени със сертификат за качество. Всички артикули са оригинални, нови, неупотребявани. Пръстените са в стандартни размери. Ние Ви изпращаме поръчаният пръстен в размер, който имаме наличен, ако искате определен размер, моля да се свържете с нас. В цената на висулките не е включена верижка, освен ако не е посочено. Верижките са със стандартна дължина 42см. Електронният магазин не носи отговорност при изчерпване на количества от даден артикул. При липса на наличности на клиента се предоставя възможност за поръчка на желаният артикул или възможна алтернатива. В случай , когато няма възможност да бъде осигурен желаният артикул клиента ще бъде уведомен с телефонно обаждане и имейл.

Използване на софтуер
Наличният софтуер , който е достъпен чрез публикувани препратки от този Сайт е под закрилата на Закона за авторското право и е собственост на съответните производители и/или техните доставчици и партьори. Моля преди употребата на софтуера се запознайте с условията за ползване определени от неговите собственици.

Информация от потребителите
www.amodoria.bg не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до amodoria.bg с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. www.amodoria.bg използва личната информация, с цел да установи по-добре Вашите нужди и интереси и така да може да Ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да Ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с Вас, да Ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти.
Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.

Мнения за стоки
В страниците на този интернет сайт е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно предлаганите стоки. www.amodoria.bg не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация и коректността и отговорността на потребителите публикували мненията. Отговорност за верността на публикуваната информация се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. www.amodoria.bg  си запазва правото да изтрива мнения, които не са по темата или не са на Български език.

Препратки към други Web сайтове, собственост на трети лица
Наличните препратките от този Сайт към Web сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези препратки, Вие ще излезете от този сайт. www.amodoria.bg не контролира тези сайтове на тези лица и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. По този начин www.amodoria.bg по никакъв начин не налага и не препоръчва тези сайто на трети лица , нито информацията публикувана в тях. При посещението си в някои от тези сайтове, вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

Препратки към този Сайт
Вие можете да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само след като приемете условия на www.amodoria.bg. За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.

Промяна на цени на стоки
www.amodoria.bg има правото да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, www.amodoria.bg има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.
Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.

Търговски марки
Всички изполвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

Общи бележки
www.amodoria.bg  управлява този Сайт от офисът си в София , България. www.amodoria.bg не декларира, че материалите или услугите в този Сайт са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно, е забранен. www.amodoria.bg може да променя тези условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време ние Ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента условия, защото те са обвързващи за вас.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите
Съгласно ЗЗП ние от www.amodoria.bg сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:
Името и адреса ни – Амодория ООД, гр.София, ул. Мур 28
Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.
Цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.
Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.
Начините за доставка са описани подробно в категория “Срокове” и “Доставка”.
Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.
Може да сочи към съдържание на www.amodoria.bg, но не и да го копира;
Не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържание на www.amodoria.bg;
Не трябва да посочва неявно, че www.amodoria.bg налага или препоръчва него или продуктите му;
Не трябва да дава невярна информация за продуктите или услугите на www.amodoria.bg
Не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи.

Отказ от стоката
Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 работни дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани, не е нарушавана цялоста на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.
При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на доставчика. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.